vakantie zonder zorgen

WMO
27/08/2015
Complex Care Team
12/06/2018

Bijzondere B&B’s, hotels en appartementen mét thuiszorg op vakantieadres

Samen met het gezin, echtgenoot of een goede vriend(in) overnachten in een knusse B&B, charmant dorpshotel of gezellige bungalow.

En overdag leuke dingen doen in de omgeving. Maar wel met de gewenste thuiszorg, aangepaste maaltijden en hulpmiddelen die nodig zijn voor een zorgeloze vakantie.

Het is nu mogelijk door een samenwerking tussen 14 Kempische bedrijven, Zet, Stichting Kempen Goed en JorisZorg .

Toegankelijke uitstapjes

Alle deelnemende bedrijven zijn gecontroleerd op toegankelijkheid. Niet alleen de verblijfsaccommodaties maar ook musea, restaurants, doe-boerderijen en zelfs een fietsverhuurbedrijf dat speciale rolstoelfietsen verhuurt.

Op www.vakantiezonderzorgen.com kun je per deelnemend bedrijf zien in hoeverre het bedrijf toegankelijk is en hoe je zowel je overnachting als de zorg kunt reserveren.

Eenvoudig reserveren van vakantie en zorg

Heb je een leuke overnachtingslocatie gevonden? Dan kun je deze rechtstreeks reserveren. Heb je behoefte aan een verhoogd bed, aangepaste maaltijd of heb je hulp nodig bij het opstaan en aankleden? Na de reserveringsbevestiging neem je hiervoor contact op met JorisZorg. Zij zorgen voor de gewenste thuiszorg op je vakantieadres.

Ook zorgen zij ervoor dat de zorgafspraak wordt afgestemd met je vakantieadres, zodat alles goed geregeld is.

De kosten voor je verblijf betaal je rechtstreeks aan de verblijfsaccommodatie. De kosten voor de zorg worden, in geval van geïndiceerde thuiszorg, vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet.

Beschik je niet over een zorgvergoeding, dan betaal je deze zorgkosten rechtstreeks aan JorisZorg.

woonzorgboerderij D'n Bolle Akker